WTC Blosom Meerbeek
1000 km van Kom op tegen Kanker
Johan Roekens

Wie is Johan?

Johan is een 48-jarige fietser en Blosom lid uit Bertem die in 2017 gaat deelnemen aan de 1000km van Kom op tegen Kanker. Fietsen is voor Johan geen gewone hobby, maar maakt als zijn passie een enorm groot deel uit van zijn leven. Vroeger deed hij jarenlang aan competitie wielrennen en nu verkoopt hij fietsen in Kampenhout. Na zijn carrière als wielrenner, heeft hij gedurende zes jaar besloten zijn kennis en passie te delen met jeugdrenners. Elk moment dat hij vrij heeft, is Johan niet weg te slaan van zijn trouwe tweewieler. En daar stopt het niet bij. Johan heeft er dit jaar voor gekozen om deel te nemen aan de 1000km van Kom op tegen Kanker.

Hij doet dit voornamelijk omdat bij zijn moeder onlangs kanker is vastgesteld en de vader van zijn partner hier aan overleed. Johan probeert daarom 5000 euro in te zamelen om deel te kunnen nemen aan de zware tocht. Hij zal in mei 2017 gedurende 4 dagen iedere dag 250km fietsen. Johan is een echte doorzetter en heeft voor de minst makkelijke weg gekozen door de 1000km van Kom op tegen Kanker volledig solo te rijden. Om dit waar te kunnen maken, heeft hij jullie steun meer dan nodig!

Johan aan het woord

Daarom heb ik ook het plan bedacht een unieke fietsuitrusting te laten maken die ik zal dragen tijdens de 1000 km maar ook daarbuiten. Deze ga ik eveneens te koop aanbieden voor mensen die hier interesse in hebben. De opbrengst gaat eveneens naar het goede doel. Voor de Blosom leden is dit een interessante trui vermits buiten Fietsen Verhelst ook het Blosom logo vermeld is op de trui. Wie interesse heeft in dergelijke uitrusting of meer info wenst omtrent mag steeds met mij contact opnemen via roekensjohan@gmail.com of mijn gsm 0468/ 28 19 22. Ook is het zelfs mogelijk om bijpassende kousen aan te schaffen bij de uitrusting.

  

"Een dag zonder fiets is een dag niet geleefd"