WTC Blosom Meerbeek
Verbroederingsrit zondag 3 juni 2018: georganiseerd door 't Wieltje Kortenberg
We kregen deze mail van J.P. Outtier, de voorzitter van WTC 't Wieltje

Beste fietsvrienden uit Kortenberg.

We bieden een 4-tal ritten voor de deelnemers. Allen starten om 8 uur aan het gemeentehuis in Kortenberg. We voorzien de aankomst van alle groepen aan ons clublokaal 'de Snooker' tussen 11.30 uur en 12 uur. Er is beveiligende nadarafsluiting vr De Snooker. We bieden bij aankomst een veilige fietsenstalling achter, naast en voor De Snooker.

We voorzien slechts 1 volgwagen met reservewielen voor de grootste deelgroep (wellicht de groep 28+ km/u). Voor de andere groepen is een volgwagen niet zo gemakkelijk gezien er hier en daar een stukje op autovrije banen wordt gereden.

Geen volgwagen betekent dat iedere deelnemer zelf zorgt voor een gevulde drinkbus en energiereepje. We voorzien dus voor ALLE groepen wel een plasstop maar geen bevoorrading. Dat maken we ruimschoots goed bij aankomst aan de Snooker waar iedere deelnemer 2 gratis drankbonnetjes en een eetbonnetje ontvangt. Met wat gezellige schlagermuziek in ons clubcaf sluiten we de ritten af met een prosit op dit verbroederingsinitiatief.

Aanbod 4 groepen:

Groep 15 km/u gemiddeld: vlakke rit 40 km 45 km in de buurt. Met familiefiets of E-bike. Stopplaats onderweg met sanitaire voorziening.
Groep 22 km/u gemiddeld: vlakke rit 70 km vermoedelijk richting Willebroek.
Groep 25 km/u gemiddeld: vlakke rit 83 km naar Opdorp.
Groep 28 km/u gemiddeld: vlakke rit 95 km naar Sint-Amands aan de Schelde.

Mogen we ervan uitgaan de alle deelnemende fietsers via hun club verzekerd zijn? (VWB...)

Als de clubleiders mij een schatting van de deelnemers kan doormailen bij goed weer en bij minder goed weer. Dat is altijd nuttig. Zo niet doe ik wel een ruim gokje.

Heb je vragen, laat maar weten.

We duimen voor goed weer, een grote opkomst en veel gezelligheid naast een mooie sportieve prestatie.

Namens het bestuur WTC 't Wieltje Kortenberg vzw
Jan Pieter Outtier