WTC Blosom Meerbeek
Heren C
De Heren C ploeg organiseert een fietstocht elke zondag en elke feestdag tussen 1 maart en 30 september.

De Heren C ploeg verwelkomt zowat alle leeftijdscategorieën van jong tot oud: mensen die niet noodzakelijk de ambitie hebben om van het wielrennen hun beroep te maken, maar die anderzijds toch wel wat stevigers willen dan gewoon wat rond te kuieren met de fiets alsof ze met het gezin op picnic gaan.

Vertrekuur en vertrekplaats liggen vast: om 9:00 uur aan de speelplaats van de gemeenteschool "De Boemerang" te Meerbeek (aan de kerk), tenzij anders vermeld op het rittenschema. Elk jaar opnieuw wordt er aan het begin van het 'wielerseizoen' immers een rittenschema opgemaakt. Op het agenda staan zowel vlakke als minder vlakke ritten. In het begin van het seizoen worden de 'moeilijkste' ritten nog wat vermeden. Onderweg wordt gestopt voor lekke banden of materiaalpech, maar niet voor cafés. De ritten eindigen rond 11:30, zodat er voor de liefhebbers nog net wat tijd overblijft voor een drankje en een babbel.

Niemand is verplicht om aan alle ritten deel te nemen. Natuurlijk kan het wel wat moeilijker worden om aan te pikken bij de groep als je slechts uitzonderlijk meerijdt. De afstand van een doorsnee rit is ongeveer 60 kilometer, de snelheid ligt gemiddeld tussen de 23 en de 27 kilometer per uur, afhankelijk van de omstandigheden en van het moment in het wielerseizoen.De Heren C ploeg vertrekt 's morgens als één groep. Wij doen dan ook een inspanning om 's middags als één groep aan te komen.

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij de voorzitter, of bij de groepsverantwoordelijke:

  Roland Malezsewski
Hof Van Graven 12
3078 Everberg
tel:    02/759.39.96
Van Laerhoven Felix
Kwerpsebaan 213
3071 Erps-Kwerps
tel:    02/759.60.01


Groepsfoto Heren C