WTC Blosom Meerbeek
Clubkledij 2023
De club biedt een uitgebreid assortiment kwalitatieve kledij aan via Vermarc. Mede dankzij onze kledijsponsors gebeurt dit aan zeer schappelijke prijzen.

Er wordt met aandrang gevraagd om deze kledij dan ook te dragen tijdens de officiŽle seizoensritten, van maart t.e.m. oktober, uit respect voor club en sponsors. Dit geldt ook voor de woensdagavondritten!

In 2023 vieren we de 40ste verjaardag van onze club. Om deze gebeurtenis extra in de verf te zetten, gaan we uitpakken met nieuwe kledij. De leden hebben tijdens de pasdagen in april hun nieuwe outfit al kunnen bestellen. Deze zal worden uitgedeeld op de Algemene Vergadering van vrijdag 20 januari 2023 in het Atrium (Meerbeek).

ontwerp

accessoires

We hebben voor Blosom een selectie gemaakt uit de drie kledinglijnen van Vermarc voor teams:

Nieuwe leden bestellen minstens 5 stuks, vrij te kiezen uit onderstaand assortiment (accessoires niet inbegrepen). Ze krijgen hierop een eenmalige korting van 60 euro. De leden verbinden zich ertoe steeds in tenue te zijn op de officiŽle ritten (zon- en feestdagen en woensdagen van maart tot en met oktober), ook bij koud of regenachtig weer!

assortiment


De leden krijgen bovendien de mogelijkheid om de oude kledij in voorraad aan sterk verminderde prijzen aan te kopen.

Voor meer informatie, neem contact op met de verantwoordelijke clubkledij:

  Van der Spiegel Helen
Donkerstraat 49, 3071 Erps-Kwerps
GSM: 0495/26.13.21 (of whatsapp)
mail: kledij@wtcblosommeerbeek.be